Print Page | Close Window

Return to supplier

Printed From: Almyta Systems
Category: SBS and AID Software packages
Forum Name: User Interface and Navigation
Forum Discription: Interface principals, mouse and keyboard navigation, shortcuts, menus
URL: http://www.almyta.com/forum/forum_posts.asp?TID=107
Printed Date: 16 Oct 2019 at 6:29pm
Software Version: Web Wiz Forums 10 - http://www.webwizforums.com


Topic: Return to supplier
Posted By: 4yb
Subject: Return to supplier
Date Posted: 02 Feb 2012 at 1:39pm
I returned 2 items ($350 ea)  to my supplier. He refunded $350 and he will refund another $350 + $11.75 shipping cost of the items that I returned. 

Q1: How do I post a partial refund from my supplier for a RAN? There is a "post refund" button.  However this is for a full refund.

q2: For the refund of the shipping cost, how do I enter it in the RAN?

Thanks



Replies:
Posted By: BillD
Date Posted: 03 Feb 2012 at 10:21am
Hi 4yb,
 
There is something that does not work exactly as designed in the supplier returns or refunds function. Please hold for a few days. We will check it and fix it. I will get back to you.
 
- Bill


Posted By: BillD
Date Posted: 06 Feb 2012 at 8:08am
Hi,
 
The problem has been fixed. Use the Post Refund button. Change the amount to $350. Use this button, each time that you're posting a payment against this RA.
 
you will need to update the software to v. 1.12.116. Use Help/Download Updates.


Posted By: 4yb
Date Posted: 06 Feb 2012 at 12:23pm
Thank you Bill.   Your update works.

-------------
4yb


Posted By: NikhilB
Date Posted: 28 May 2016 at 12:52pm
I believe the "Post Refund Button" is not working when on customer return screen. The field SO Refunded amount remains 0.00. When we click on post refund button again a popup message reads "This authorization has been refunded / Returned in full" (But this is not the case) ideally a Payment Detail screen should have opened to fill in the details. Also in reports are displaying no records for Customer refund transactions. I am using the latest version of AID.


Posted By: NikhilB
Date Posted: 30 May 2016 at 3:44am
"SO Refunded amount" filed is not getting updated since "Payment Detail" form does not open for passing entry. On clicking payment detail $ icon the message popsup which reads "There are no posted refunds for this autorization. To post the new refund, click the Post Refund button" But after hitting post refund button the message reads "The autorization has been refunded/returned in full" However the SO Field amount stays zero.


Posted By: NikhilB
Date Posted: 02 Jun 2016 at 4:02am
This issue has now been resolved. Thanks to Peter Brown for releasing the updates/



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk