Print Page | Close Window

Lost decimals in currency conversion rates

Printed From: Almyta Systems
Category: Almyta Control System (ACS) and ABC Inventory
Forum Name: Installation, Updates, Technical Issues
Forum Discription: Dedicated to any technical issues of the application.
URL: http://www.almyta.com/forum/forum_posts.asp?TID=10081
Printed Date: 18 Sep 2019 at 7:06am
Software Version: Web Wiz Forums 10 - http://www.webwizforums.com


Topic: Lost decimals in currency conversion rates
Posted By: rrww
Subject: Lost decimals in currency conversion rates
Date Posted: 09 Nov 2015 at 5:38pm
My default currency is DKK. I buy a lot of items from England (GBP) and have discovered the costs for everything purchased there is not calculating properly. So this problem compounds when I have assemblies with parts purchased in different currencies.

When I go into my inventory item master and check the PO currency options, I can see the exchange rate it shows is wrong--it loses the decimal! I get the decimal working fine when I enter it manually (with a decimal, but at the moment I can't remember if I use a , or a . in that entry... most display with a . but Danish uses a ,) and check the purchase order conversion, but somehow this decimal gets lost in the system.

I am up to date with my software. I recently moved it all onto a new computer, so it is a new install but with my old folder copied in.





Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk