Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInstallation, Updates, Technical Issues
  New Posts New Posts RSS Feed - Lost Password
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Lost Password

 Post Reply Post Reply
Author
Message
cillyRabbit View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Dec 2014
Location: Wisconsin
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cillyRabbit Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Lost Password
    Posted: 05 Oct 2015 at 9:46am
Good Day,
I am a paying customer who has managed to activate an old administrator in the program before verifying the password we closed the program. At this time we are locked out due to our inability to guess the password. Please advise.

Back to Top
goldlineusa1 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Mar 2016
Location: Hesperia
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote goldlineusa1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Mar 2016 at 4:39pm
Dear cillyrabbit, I am currently in the same situation you were in regarding the lost password. All of a sudden a get a login screen with Admin as the username . I have no idea what the password is nor do I remember setting that up. Please help.

Any advise on resolving this would be greatly appreciated.
Back to Top
Supercast View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 11 Mar 2016
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Supercast Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Mar 2016 at 7:09am
I just got a pop-up window asking for my user name and password. I too am guessing with no luck. If anyone out there can help, that would be greatly appreciated!
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 575
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Mar 2016 at 10:25am
In the Company Selector click the Configure button, scroll the popup screen down, tick off the Secure logins checkbox. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.