Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeSBS and AID Software packagesSBS/AID Inventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Inventory receiving locations
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Inventory receiving locations

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Tammam View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jan 2012
Location: Ghana
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tammam Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Inventory receiving locations
    Posted: 12 Jan 2012 at 11:31am
how to create several inventory locations?

Thanks
Back to Top
BillD View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01 Jul 2011
Location: Nevada, US
Points: 474
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BillD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jan 2012 at 1:02pm
Strange but there is no direct link in the menus...
Go to the Activities/Item Master menu, switch to the Units in Stock tab. Double-click the Location field in any row. A popup screen with locations will appear.
 
thank you for noticing.
Back to Top
Tammam View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jan 2012
Location: Ghana
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tammam Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jan 2012 at 3:55am
Hi, thank you for your reply, now this problem is solved, still another on, when I want to export the inventory report to PDF, how can I make the location appear on the Left side, cause even when its in the preview on the left, when export, its on the Right!

Regards
Back to Top
BillD View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01 Jul 2011
Location: Nevada, US
Points: 474
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BillD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jan 2012 at 9:22am
Hi Tammam
 
Here is a trick. When on the Browse screen, move columns, sort, filter to get a recordset that you need. Click on the corner button located in the column name row. This will select all records for you.
Copy the records (right-click the corner, select Copy). In Excel, select a cell (A1), and paste your records (right-click, select Paste).
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.