Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInstallation, Updates, Technical Issues
  New Posts New Posts RSS Feed - Problem with replacing backup after reinstalling
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Problem with replacing backup after reinstalling

 Post Reply Post Reply
Author
Message
RichardZ View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Aug 2015
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RichardZ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problem with replacing backup after reinstalling
    Posted: 24 Aug 2015 at 8:42pm
Hi, I recently had my computer formatted, beforehand I had made an ABC Back up. Now that I installed ABC again, created the new company and restored the back up I receive error message E#0 v.3.12.38Y7. When I click on OK the program says that I need to restart the system. It doesn't work. Does anyone have a recommendation?
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 554
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Sep 2015 at 7:43am
This is not ABC Inventory software, but rather its commercial version ACS. If you have an account with us, give us a call or email. We'll be happy to fix it.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.