Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Assign permanent serial number
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Assign permanent serial number

 Post Reply Post Reply
Author
Message
jakef View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Nov 2014
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jakef Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Assign permanent serial number
    Posted: 19 Nov 2014 at 2:43am
Hi,

I have imported serial numbers into my inventory. (these are in fact barcodes). These will never change.

When I carry out a direct positive receive, i am prompted for a serial number, because I have ticked the serial number option in the master list.

1) Is there any way of permanently assigning the serial number so everytime you book inventory in, it is assigned the same number?

2) the receive by serial number option, only receives qty1, is there a way to directly positive receive inventory using the serial number?

thanks
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 590
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Dec 2014 at 6:49am

1) This would not be a serial number. This would be a model or Item ID. The Item ID or Model is also barcoded. The TV model Item ID, a number of a particular unit is serial number.

2) When talking about serial numbers or lot numbers (a box with a few units barcoded), use Units per Pack on the Item Master Screen to increase the quantity. This is how many units are inside the box which has a uniques number.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.