Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeSBS and AID Software packagesSBS/AID Inventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Barcode scan SBS
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Barcode scan SBS

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Olaf View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2014
Location: Netherlands
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Olaf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Barcode scan SBS
    Posted: 29 Aug 2014 at 12:59am
Hello people,

I would like to receive inventory with a simple scan of serial but it does not work in the downloaded version.

Do I first need to buy?

Olaf
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 535
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2014 at 6:35am
It always depends on what you are scanning. If Item ID is barcoded, go to the Activities/Inventory/Adjust Up. Click the Item ID and scan. After all scanned, assign Rcv Code and save.  
Back to Top
Olaf View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2014
Location: Netherlands
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Olaf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Aug 2014 at 7:51am
Thank you Debby.

I would prefer to scan on a unique number instead on the Item ID.

But I can't find the serial or other space to to it this way.

Adjustment of stock allows only serial input in a sort tree structure.

In ABC I see this happening but unfortunately it is a big softwarepackage with according price which I would only use a minor part off.

Olaf
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.