Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInstallation, Updates, Technical Issues
  New Posts New Posts RSS Feed - Assets Report
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Assets Report

 Post Reply Post Reply
Author
Message
pnorte View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 May 2014
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pnorte Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Assets Report
    Posted: 28 May 2014 at 6:22am
I use to print a asset summary without any problem, but since few weeks ago I am not able to see all the assets i have registrered in the system.

Please help
Back to Top
pnorte View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 May 2014
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pnorte Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jun 2014 at 7:09am
Please anybody can help??????
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 593
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jun 2014 at 12:49pm

You either hard-deleted customer or supplier or retired the asset.

In the Asset Detail screen, find an asset that does not show up on the report.

 

Download this updated report:

http://www.almyta.com/downloads/sr/Asset_Summary.zip

 

Unzip and go to System/Import Reports menu. This will update Asset Summary report definition. This report will show the all assets regardless of suppliers and customers

If you retired and asset, on the Asset Detail screen, select Retired filter at the top, center. Find the asset, click the Trashcan button, and choose Yes to restore.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.