Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Tax & Rounded Prices?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Tax & Rounded Prices?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Tjarco View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 Dec 2013
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tjarco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Tax & Rounded Prices?
    Posted: 04 Dec 2013 at 7:34am
Hey, I'm new here and just started working with ABC today, finding my way but got 2 issues.

First off it would be cool if I could set a Tax %, I can just select a few from a drop down, or include it manually with every sales order. But is there a way to set a custom level?

Second, and this is a huge deal for me. I've correctly entered all the prices of our products in the Master Item (we deal in small products so everything has a price with 2 decimals, 2,34 / 4,88 / etc) Now when I add products to a order, it just rounds the numbers down for no reason I can find in any of the settings. - How can I include full prices, in stead of rounded up or down, in the order?

Thanks so much for sharing your wisdom!

Everything else looks great btw!
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 593
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Dec 2013 at 4:31pm

Hi, 

Taxes can be edited by going to System/Company Location/Sales Taxes menu.

Rounding is confirmed for currency format #.##0,00 in the latest version in sales orders and work orders. Thank you for letting us know. This will be fixed by this Monday. You can download updates by going to Help/Download Updates menu.


Back to Top
Tjarco View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 Dec 2013
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tjarco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Dec 2013 at 9:47am
Hello ABC,

Is this update already released, ABC saysI'm running most current version but pirce problem still exist.

Another question. My ompany sells products around 300 product in 5 different categories. All the products in one category have the same price. Is there a way to change the prices of all products in a category at once?
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 593
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Dec 2013 at 6:47am

You can update your ABC. Download

http://www.almyta.com/downloads/zipped_upd_312_35Z.zip

Unzip into Almyta folder (C:\AlmytaSystems)

Start Company Selector, highlight a company, click Maintain, Update Now.

You can set the cost by importing (Data/Import, Item Master) Item ID, Cost columns for a category.

Use Data/Item Price Markup to set a price based on the cost.



Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.