Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - bom
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

bom

 Post Reply Post Reply
Author
Message
bless57 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 31 Dec 2012
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bless57 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: bom
    Posted: 10 Jan 2013 at 1:27pm
ok so im putting all my bill of materials in and i notice something. does the material in the item master under base uom have to be grams if Im using grams in bom or can it stay lbs if im purchasing it in pounds?
Back to Top
BillD View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01 Jul 2011
Location: Nevada, US
Points: 474
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BillD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jan 2013 at 7:27am
The units on the BOM screen should be the same as units on the inventory Item Master. In your case, it should be a gram.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.