Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInstallation, Updates, Technical Issues
  New Posts New Posts RSS Feed - Deleting Unit of Measure
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Deleting Unit of Measure

 Post Reply Post Reply
Author
Message
gooki View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Sep 2013
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gooki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Deleting Unit of Measure
    Posted: 06 Sep 2013 at 8:49am
Hello Folks,

I'm test driving this solution for the first time and playing around with the various options.
Now I have stumbled upon something I'm having a hard time doing, namely:

Deleting a Unit of Measure

I have create Kg and Gr units of measure (via inventory-units of measure), now I'd like to get rid of these and I can't seem to do it. I right click on the row that I would like to remove and select "Delete Record" yet it still remains.

Any pointers on how to effectively delete individual Units of measure?

Thanks,
G
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 573
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Sep 2013 at 8:06am
Records in the UOM, packages, and other supporting tables cannot be deleted. Check the USE switch off, rename an entry to SPARE and reuse it later if it has not been used yet. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.