Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInstallation, Updates, Technical Issues
  New Posts New Posts RSS Feed - Move to lan
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Move to lan

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Thierry View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Aug 2013
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Thierry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Move to lan
    Posted: 26 Aug 2013 at 10:06am

My computer crashed and had to reinstall the software. I was able to get it working but I am not able to network.

 

I tried to move to lan and I get this error. A network drive had been expected, No action taken.

 

Please advise.

Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 554
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Aug 2013 at 3:05pm
In the System/Error Log/Files in Use menu, you can see where your current data lives. Where is it? 
Back to Top
Thierry View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Aug 2013
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Thierry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Aug 2013 at 3:27pm

Data: c:\almytasystems\#inc.#\acsd312.data
  used by:
      Machine: ADMIN.
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 554
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Aug 2013 at 12:55pm
Select company, click maintain, click Move to LAN, browse your network, find server, share, folder and click OK. You have to browse network not local computer or flash memory card.
Back to Top
Thierry View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Aug 2013
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Thierry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Aug 2013 at 3:06pm
I tried click , Move to LAN, browse your network, find server, share, folder and click OK and I get this error. "A network drive had been expected"," No action taken".
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 554
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Aug 2013 at 1:21pm
In the Almyta Company Selector, click the Updates  button. What is the software version shown in the popup title?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.