Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeSBS and AID Software packagesUser Interface and Navigation
  New Posts New Posts RSS Feed - Manual Numbering
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Manual Numbering

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Greenegrape View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 16 May 2012
Location: United States
Points: 84
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Greenegrape Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Manual Numbering
    Posted: 05 Sep 2012 at 10:44am
Hi

I was using automatic number for my po's but I just realised that it is causing a confusion as my actual po's had other numbers.  Can I adjust the already entered po's to show the number that I have on the actual Po's that I sent to supplier. Even though I already received the products against that PO.

That will be so helpful

Thanks a lot
Back to Top
BillD View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01 Jul 2011
Location: Nevada, US
Points: 474
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BillD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Sep 2012 at 4:12pm
No, if you received the product, PO Number cannot be changed. All internal references would be unlinked otherwise.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.188 seconds.