Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeSBS and AID Software packagesSBS/AID Inventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Barcode labels
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Barcode labels

 Post Reply Post Reply
Author
Message
gypsyxg View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Jan 2013
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gypsyxg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Barcode labels
    Posted: 26 Apr 2013 at 9:48am
I was wondering if there is a way to modify what print on the barcode labels. I don't need serial number to print, just the item name and barcode.
I seen some different label sizes on the add on page,  http://www.almyta.com/free-addins.asp - http://www.almyta.com/free-addins.asp, can i use these for AID paid version? how do you install them?
I know it's alot of questions, sorry.
Back to Top
gypsyxg View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Jan 2013
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gypsyxg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Apr 2013 at 12:14pm
I figured out how to turn of the serial#.
Back to Top
BillD View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01 Jul 2011
Location: Nevada, US
Points: 474
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BillD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Apr 2013 at 9:06am
But how did you do it? The label is not configurable as of today. Also the ad-ins will not install in AID. There is no functionality in AID for it.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.