Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Center Codes
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Center Codes

 Post Reply Post Reply
Author
Message
rikinn View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Feb 2021
Location: Kennewick, WA
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rikinn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Center Codes
    Posted: 23 Feb 2021 at 10:50am
I'm just in the setup mode trying to get all the lists populated so I can start adding inventory. I ran across Center Code under the Warehouse Location drop down. I have no idea what center codes are or what they are used for. 

Would someone give me an explanation.

Thanks,
Richard
Back to Top
renagar96 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Mar 2021
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote renagar96 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Mar 2021 at 11:22am
I read in another answer that it is just another category for the items. You can use it as a subcategory.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.