Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInstallation, Updates, Technical Issues
  New Posts New Posts RSS Feed - Copy Company from ABC to ACS trail
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Copy Company from ABC to ACS trail

 Post Reply Post Reply
Author
Message
n3qik View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Jun 2019
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote n3qik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Copy Company from ABC to ACS trail
    Posted: 12 Aug 2019 at 9:22am
Have been using ABC Inventory for two months, like to copy that over to ACS trail. What is the proper way to do this?
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 593
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Sep 2019 at 6:19am
You can install ACS on a top of ABC. All your data and settings will stay. Download it from this page

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.203 seconds.