Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - unable to put entries in BOM
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

unable to put entries in BOM

 Post Reply Post Reply
Author
Message
akshay View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 16 May 2018
Location: india
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote akshay Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: unable to put entries in BOM
    Posted: 16 May 2018 at 12:51am
I am unable to put items in BOM, how can i add assembly items in inventory....?
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 581
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 May 2018 at 6:14am
It is in the Help/Staring Up, pages 28-33.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.