Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryOrder Entry
  New Posts New Posts RSS Feed - Why cant I issue Work Order parts?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Why cant I issue Work Order parts?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
jbemail View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Dec 2017
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jbemail Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Why cant I issue Work Order parts?
    Posted: 14 Dec 2017 at 9:51am
Testing how work order work .  I have entered 3 test items that are in stock but the "Issue Parts" remains greyed out.  The test items are serialized so I would think that I would have an option to select which S/N to issue.

Back to Top
dalekirkwood View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 08 Jan 2018
Location: Slovakia
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalekirkwood Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Jan 2018 at 9:32pm
Maybe very simple but have you approved the works order?
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 557
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Jan 2018 at 2:37pm
Yes, you need to change the work order status to either Open, Scheduled, or Started. It is on the Warranty /Status tab of the work order screen. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.