Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeAlmyta Control System (ACS) and ABC InventoryInventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Import Item Master List containing unicode
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Import Item Master List containing unicode

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 573
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Import Item Master List containing unicode
    Posted: 09 Jan 2018 at 2:28pm

It appears that it does not read Unicode nor UTF-8.


Back to Top
sochenda View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Jan 2018
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sochenda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jan 2018 at 8:00pm
I load from a .txt file containing unicode and I'll get some scrambled sign. 

Sochenda
Back to Top
sochenda View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Jan 2018
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sochenda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Jan 2018 at 7:38pm
I made a test and the problem is that csv file can't contain unicode (correct me if I'm wrong here). So loading from a file is a problem. Typing in unicode character is fine but that would be a double work.

Sochenda
Back to Top
sochenda View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Jan 2018
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sochenda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Jan 2018 at 2:27am
Hi,

It will display something like ??????? for the unicode character.

Sochenda
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 573
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Dec 2017 at 7:57am
You should be able to. Is there a problem?
Back to Top
sovanaphum View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Nov 2017
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sovanaphum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Dec 2017 at 7:44am
Hi,

It seems that I can't import from a file containing unicode character. Can we import file containing unicode? Thank you.

Regards,
SP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.406 seconds.