Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeSBS and AID Software packagesSBS/AID Inventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Can I have multiple barcodes for the same item?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Can I have multiple barcodes for the same item?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
silverbox View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Feb 2012
Location: .ca.us
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote silverbox Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Can I have multiple barcodes for the same item?
    Posted: 28 Feb 2012 at 3:18pm
Hi!

So I have a mobile on-site oil change business and I would like to use Almyta to keep track of the filters I have on hand. There are multiple manufacturers that make the same part number, and I assume that their respective products have different barcodes on them. I would love it if I could have these multiple barcodes point to the same inventory item- all that matters here is if I have the right model of filter for the car I'm working on, not what manufacturer produced it.

Is that possible?

Thanks for reading!
Back to Top
BillD View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01 Jul 2011
Location: Nevada, US
Points: 474
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BillD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Mar 2012 at 10:01am
Hi,
 
No, each part can have only one barcoded ID (UPC Code) at the moment.
 
It means you need to define a part from each supplier as an individual part.
 
- bill
 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.