Almyta Systems Homepage
Forum Home Forum HomeSBS and AID Software packagesSBS/AID Inventory Control
  New Posts New Posts RSS Feed - Asset versus Standard Parts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

This site is dedicated to Almyta Systems Inventory Software

Asset versus Standard Parts

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Len View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 11 Nov 2015
Location: Mobile
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Len Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Asset versus Standard Parts
    Posted: 11 Nov 2015 at 6:05am
Is it possible to add a column in the inventory where I can differentiate between Asset Parts, Local Parts and Standard Parts. Thus enabling me to run reports on either of the three. i.e. Total Assets at all branches/locations.

Any help appreciated.

Len
Back to Top
Debra View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Aug 2011
Points: 535
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Nov 2015 at 7:03am
There are no extra fields on the Item Master in SBS. You can use the UPC if not used. Put S for standard, L for local and filter reports. Or use country of origin. It appears in more reports. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.